KalleMaurola

Malaysia Airlines MH17 ja Johan Bäckmanin tiedot aiheesta

”Donetskin tasavallan” tämänhetkinen ilmeinen ykkösmies dosentti Johan Bäckman kommentoi tuoreeltaan Malaysia Airlinesin lennon MH17 alasputoamisen syynä olleen Ukrainan armeijan toimet. Tämä siitäkin huolimatta, että Bäckman oli juuri hetki sitten saanut tiedon tapahtuneesta. ”Sehän on ihan selkeästi tiedossa, että mikä on Donetskin tasavallan kanta tähän asiaan. Ja kanta on, että Ukraina on ampunut sen koneen alas” Bäckmanin tiedot perustuvat lähteisiin, joihin hän ei tässä vaiheessa ota kantaa. No eipä tietenkään ota, olihan hän vasta juuri äsken kuullut koko tapahtumasta. ”Kanta on tietysti se, että Ukraina on ampunut koneen alas ja tämä perustuu saatavilla oleviin tietoihin”, tarkentaa Bäckman.

 

Johan Bäckman on saanut valtakirjan ”Donetskin tasavallan” edustamiseen vasta äskettäin ja ensimmäisenä toimena on suurlähetystön perustaminen osoitteeseen Välimerenkatu 13 Helsingissä. Suurlähetystön avaamisesta järjestetään Bäckmanin mukaan lehdistötiedoite lähiaikoina. Bäckmanin mukaan Donetskin tasavallan on tunnustanut Etelä-Ossetia. Tässä yhteydessä mainittakoon, että YK:n jäsenvaltioista Venäjä, Nicaragua Venetsuela ja Nauru ovat tunnustaneet Etelä-Ossetian.

 

Ilmeistä on, että ”Donetskin tasavallan” kanta asiaan on ollut selvillä jo samantien, kun uutiset lennon MH17 putoamisesta ovat tulleet esille. Ainakin mikäli on uskominen ”tasavallan” edustajan ja ilmeisen tiedoittajan Johan Bäckmanin lausuntoihin.

 

Mainittakoon, että kirjoittajan oma mielipide on, että ”Donetskin tasavalta” edustaa pseudovaltioita muutamien muiden joukossa. Etelä-Ossetian tunnustaminen ei tästä itäisestä Ukrainan osasta tee vielä oikeata valtiota. Saatika sitten luo tarvetta lähetystölle / edustustolle Suomessa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Reijo Tossavainen

Johan Bäckman on nykyajan "Moskovan Tiltu". Bäckman ja muut tännekin kirjoittavat tiltut ovat äärimmäisen vastenmielinen ilmiö.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Koneen tiputti putin ja kätyrinsä,bäckman yhtenä heistä-haagiin koko porukka ja elinkautinen !

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Kun Bäckman on kyseessä vastuu on kuulijalla.

Helin Gunnar

Ennen kuin täsmällistä tietoa on, voi vain toivoa, että "desantti" nyt ampuu itsensä alas. Mahtaako noita "lähteitä" olla olemassakaan.

Helin Gunnar

Venäjällä leviävien huhujen mukaan terroristien tarkoituksena olisi ollut ampua alas Putinin kone ja syyttää Ukrainaa. Jos "desantilla" on jotakin etukäteistietoa tästä, pitäisi siitä tehdä välitön poliisitutkimus. Sehän olisi "smoking gun".

Risto Koivula

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12887155642...

" Venäjä-mieliset separatistit ovat uutistoimisto Reutersin mukaan kertoneet löytäneensä Malesia Airlines –lentoyhtiön MH17-lennon mustan laatikon.

Asiasta kertoo Interfax.

Tietoa ei ole pystytty toistaiseksi vahvistamaan.

Malesia Airlines -lentoyhtiön lentokone syöksyi maahan Itä-Ukrainassa lähellä Venäjän rajaa torstaina iltapäivällä puoli viisi Suomen aikaa.

Tietoa siitä, että kone olisi ammuttu alas, ei ole vahvistettu. Separatistit ja Ukrainan armeija syyttelevät toisiaan koneen maahansyöksystä.

Saara Tunturi "

Helin Gunnar

USA on jo vahvistanut koneen ammutun alas maasta ilmaan ohjuksella. Putinin lausunnon mukaan maa, jonka alueella terroriteko on tapahtunut on vastuussa siitä, siis Donetskin Kansantasavalta.

Eikö "desattia" voida luovuttaa USA:han tuomittavaksi terrosistiyhteyksistä?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Niin, Venäjähän on tunnustanut Donetskin Kansantasavallan eikähän sen alueella edes ole ilmatorjuntakalustoa Ukrainan armeijalla.

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

"Pekkisen Jussi" on siinä mielessä hyvä heppu, että mitä hän lausuu, sitä ei pidä totena pitämän.

Toimituksen poiminnat